Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
- Kochanie, jutro przychodzą moja koleżanki do nas, mógłbyś się przebrać w jakiś seksowny kostium?
- Czemu?
- Chce żebyś odgrywała tą rolę dla naszej rozrywki
- Mam dać im dostęp do moich kazmat?
- Moje koleżanki, to miałam na myśli, dziewczyny moje z akademii. Chciałyby cię zobaczyć w damskim kostiumie erotycznym.
- Wiesz jak to się kończy, kochanie...
- Tym razem żadna Cię nie zgwałci, przysięgam -
- Super, to niech wpadaja
- No to co wybrałeś dla nas A.S? -
- Kostium pokojówki albo Kostium kroliczka - Stałem przed koleżankami z dwiema torbami, w ktorych byly zapakowane kostiumy. Nie wiedziałem po co chciały mnie widzieć w tym stroju.
- Załóż szybko! Nie w łazience, tutaj - Anastazja poprosiła A.S, wszystkie się uśmiechnęły, wpatrując się we mnie.
Zawstydziłem się i to okropnie, ale zrobie to o co proszę mnie dziewczęta. Moja żonka powiedziała, że mam być grzeczny i kulturalny. Zaczalem sie rozbierac, spodnie i koszulka plus bielizna.
- Mmmmm, kochaniutki, ale masz przepięknego kutasa, podejdz tutaj na chwile - Przybliżył się do niej, a ona wsadziła sobie jego kutasa do buzi, zaczela mu ssac a jej kolezanki włożyły w między czasie swoje kostiumy kroliczkow. Czas było na niego, założył kostium pokojówki wraz z pasem do pończoch i peruka.
[img]https]://i.ibb.co/ZJbqf4x/307cf7daf03d1eb06f36e16ef26cc2ca-01c35necv4rh6a192nc-01-CA6-RQWAQNYJ1-WYG7-G9-F3-H270-1024x0.jpg[/img]
Strony: 1