MAGIC SEX WORLD

18+ ONLY !!! WARNING !!!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-01-31 09:28:39

Main Master
Administrator
Liczba postów: 65
WindowsChrome 71.0.3578.98

[TEMAT] Wieża radiowa na kampusie

Wieża z metalowych stopów, które uformowali zaradni alchemicy kręgami transmutacji, zmieniając piasek w metal, a architekci przestrzeni geometrycznych, szybko nadali kształt utworzonemu stopowi, taki jakie miały wieże komunikacyjne na planecie ludzi. Dodali nawet box na wysokości połowy wieży z drabinką, w którym znalazł się sprzęt zakupiony na czarnym rynku, służący do nadawania transmisji do każdego odbiornika na danej częstotliwości w promieniu 500 km. Do odbiorników radiowych, do odbiorników ekranowych, jak smartfony dla elity najbardziej zaufanych, z którymi współpracowała rodzina Dracula, większość najbardziej wpływowych uczniów, w akademii, oraz wielu zwolenników.  Tutaj umieszczone są serwery, które dały akademii cross dostęp do wewnętrznego internetu, na którym utworzono portal społeczny dla członków kręgu, w celu szybkiej wymiany informacji, harmonogramem odpowiedzi na sprawdziany, kartkówki, informacjami i archiwum zdjęć, nagrań, haków i plotek na temat wszystkich studentów akademii. Członkowie kręgu wiedzieli wszystko na temat każdego ucznia, gdy tylko odblokowywali smartfony.

Dostęp do pomieszczenia: Siostry Dracula, członkowie Circle, profesor Sina Thompson.

lusciousnet-lusciousnet-sonico60-1898866642.png
Weszłam do wieży, bo byłam umówiona z moja siostrzyczką, miała coś ważnego do omówienia w kwestii zatrudnienia na stanowisko głównej doktor akademii, wiedziałam że jedno z tych miejsc jest moje, ale drugie miała się znaleźć w kimś kto będzie mi posłuszny, a raczej nam, Draculi córką. Nie chciałyśmy obie żeby tak ważne, wpływowe stanowisko było obsadzone przez kogoś wybranego przez dyrektor, która także musimy wyrzucić z jej stanowiska, lecz powoli. Victoria powinna po zakończeniu szkoły zająć jej miejsce, wtedy akademia Cross będzie całkowicie pod wpływem naszej rodziny, a uczniowe, studenci z całego świata będą się tutaj uczyli, a my będziemy ich kontrolowali. Ubrana byłam w mundurek szkolny, zwyczajny maści brązu, miniówkę, podkolanówki i tenisówki. Siadłam sobie wygodnie na fotelu obrotowym, który był przy panelu sterującym monitoring naszych placówek. Trzynaście lat mojej nauki, skupiłam się na nauce i naszej sprawie, nie miałam czasu na związki, czasami jedynie zabawiałam się z młodymi chłopcami, których mi podsyłała siostra żebym mogłam się nad nimi poznęcać, poprzebierać, wyruchać w dupkę albo oni mnie, w tych słodkich, uroczych strojach które kolekcjonowałam z wypraw ekspedycyjnych naszej mamy, która przysyłała mi ich tonę. 

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum